top of page
DSC_5682B1.jpg
Data en openingstijden
Weersomstandigheden
Parkeren

Praktische informatie

Data

OBERON is te bezoeken op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 augustus 2023 in het Buytenpark Zoetermeer. Op vrijdag 18 augustus is alleen het avondprogramma beschikbaar. Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus is het volledige programma beschikbaar.

 

Openingstijden

Het elfendorp opent om op zaterdag 19 en zondag 20 augustus om 12:00 uur en sluit aan het einde van de wandeling. De activiteiten in het dorp stoppen om 17.30 uur.

 

Weersomstandigheden

Bij slecht weer kunnen showtijden wijzigen. De wandelingen gaan altijd door, tenzij de weersomstandigheden gevaar voor bezoekers kunnen opleveren, zoals bij onweer of heftige storm.

 

Parkeren

Parkeren kan op de parkeerplaats P2 van SnowWorld aan de Buytenparklaan. Parkeren is gratis voor bezoekers van OBERON.

 

Leeftijden

OBERON is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De avondwandeling "Oberons Magische Avond" is vanwege het tijdstip, de lengte en de inhoud geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

 

Tijdslot

Voor de avondwandeling "Oberons Magische Avond" vertrekken de groepen per aangewezen tijd. Het tijdslot reserveer je direct bij je avond- of combiticket.

 

Eten en drinken

In het elfendorp zijn chips, frisdrank, bier, wijn en mede te koop. Het diner is verkrijgbaar bij de restaurants van SnowWorld.

 

Toegankelijkheid

Alle activiteiten en shows zijn toegankelijk voor rolstoel en scootmobiel, met uitzondering van avondwandeling "Oberons Magische Avond". Deze is alleen per scootmobiel toegankelijk. De invalidentoiletten bevinden zich in SnowWorld, dus hou rekening met een afstand vanaf het elfendorp.

Leeftijden
Tijdslot avond
Eten en drinken
Toegankelijkheid
bottom of page